Etiketter

bild (1) engelska (34) HKK (3) Idrott (7) Laboration (18) Lära att Lära (2) läslogg (2) Matte (6) No (27) portfolio (6) Robotar (5) SO (7) svenska (27) tyska (31)

måndag 11 juni 2012

Topp 3 labbraporter

1. Disektion av koöga:
Jag blev mest nöjd med denna labbraporten eftersom det var den största och jobbigaste att göra. Jag hade med många bilder och skrev utförligt. Mina bilder blev tydliga. Jag fick även mycket bra kritik av Olle.

2. Att koka H2O:
Jag valde att ha med denna labbraporten efter som jag dels fick till en bra slutsats och dels för att jag hade med tydliga bilder och diagram. Jag använde också bara ''Kemiska formler''


3. Färger:
Detta var den labbraporten jag skrev mest på. Jag förklarade allt väldigt tydligt och hade med väldigt många bilder så man kunde se resultaten tydligt. Jag fick även till en bra slutsats.

Jag tycker jag blir bättre och bättre på att skriva labbraporter och jag ska fortsätta på det sättet jag gör. Inför 8:an ska jag tänka på att börja göra mina labbraporter  lite tidigare så att det inte blir så stressigt dagen innan. Jag ska även försöka lägga mer tid på mina slutsatser och försöka ställa mig frågan ''Varför blev det såhär?'' Jag tycker det är bra att vi har fått lära oss att skriva ordentliga raporter.

1 kommentar: