Etiketter

bild (1) engelska (34) HKK (3) Idrott (7) Laboration (18) Lära att Lära (2) läslogg (2) Matte (6) No (27) portfolio (6) Robotar (5) SO (7) svenska (27) tyska (31)

torsdag 20 september 2012

Träningsdagbok 17/9 + 18/9

Måndag: Indoor Walking 17/9
I måndags gick jag på ett pass som heter ''Indoor walking'' vilket är ett konditionspass. Indoor walking är när man står och trampar på Cross Trainer. Det är gruppträning och man trampar i takt till musik. Passet består av olika 15 minuters block, ett uppvärmning, ett styrka/kondition, ett jobbigare kondition och till sist nervarvning/stretching. Passet är 60 minuter långt. Det är ett väldigt jobbigt pass eftersom man hela tiden trampar, man stannar aldrig. Det ända man gör är att öka och sänka motståndet. Man tränar väldigt mycket benmuskler. man tränar mest lår, rumpa och kondition. 

Tisdag: Step 18/9
I tisdags gick jag på et pass som heter Step. Stepp är när man tränar på en ''bräda'' som man trampar upp och ner på i olika steg kombinationer. Detta passet består också av block där man tränar in olika stegkombinationer till takt till musiken. I detta passet tränar man mest ben tillexempel lår, knän, vader. Även rumpa. Detta är även ett konditions pass vilket är bar för hjärtat. På detta passet tränar man även hjärnan eftersom det är olika stegkombinationer man ska komma ihåg. 

På båda passen tränar bålsstabilitet, vilket betyder att man har en bra hållning under passet. Då får man bättre hållning och minder problem med ryggen. Jag tycker att båda dessa passen är väldigt roliga, dels för att dom är jobbiga så det blir utmaning. Men det absolut bästa känslan är när man är färdig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar