Etiketter

bild (1) engelska (34) HKK (3) Idrott (7) Laboration (18) Lära att Lära (2) läslogg (2) Matte (6) No (27) portfolio (6) Robotar (5) SO (7) svenska (27) tyska (31)

torsdag 24 januari 2013

Elsas mode-problem

Än så länge i boken har det inte kommit något väldigt stort problem. Det är för att vi mest har fått reda på vem Elsa Gustavsson är. Men Elsa har nu startat upp en blogg som hon har döpt till ''Elsas mode''. Hennes dröm är att bli den största bloggaren och ligga överst på alla topplistorna. Men det är fler än Elsa som vill det. Just nu ligger den kända modebloggaren Marilyn på toppen. Elsa blev inbjuden till en stor fest där alla dom kända bloggarna skulle vara. Där träffade hon Marilyn för första gången, hon hade väntat på detta ögonblicket länge. Men Marilyn var inte alls som Elsa trodde, hon var inta alls trevlig. Jag tror att hon inte gillar Elsa för att dom är rivaler, båda kämpar om att ha den bästa mode bloggen och ligga överst på topplistan.

Elsa har även en hemlig förälskelse i den kände designern Hugo Cronstet. Han var den perfekta mannen enligt Elsa. Han var rik, snygg och trevlig. Även fast Marliyn visste att Elsa var förälskad i Hugo så flörtade hon med han. Marilyn gjorde antagligen det för att visa att Elsa inte kunde få som hon ville. Marilyn ville sänka Elsa.

Jag tror att det kommer bli mer problem frammåt i boken eftersom då har det hänt mer. Jag tror att Marilyn kommer göra allt vad hon kan för att sänka Elsa. Hon kommer antagligen fortsätta flörta med Hugo och se till så att det inte går bra för Elsas blogg. Jag tolkar det som att Marilyn gör allt detta för att hon känner sig hotat. Hon är rädd för att Elsa ska komma och ta över hennes plats på toppen. Hon är ju van att vara den bästa av dom alla. Men Elsa är en stark tjej, hon låter inget trotsa henne. Hon bryr sig inte om folk inte tycker om henne. Boken kommer bli spännande eftersom det är roligt att följa Elsas liv och se hur det kommer gå för henne. Jag tror det bara kommer gå bättre och bättre för Elsa. Hon ser alltid det possitiva i allt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar