Etiketter

bild (1) engelska (34) HKK (3) Idrott (7) Laboration (18) Lära att Lära (2) läslogg (2) Matte (6) No (27) portfolio (6) Robotar (5) SO (7) svenska (27) tyska (31)

måndag 10 september 2012

Kondition

Vi fick som uppgift att springa gunnesborundan på snabbaste tid och sedan efter 4 veckor skulle springa samma runda och se om vårt resultat hade förbättras.

Jag fick tiden 21.25 vilket inte var en så bra tid. Men jag la alldeles för mycket kraft på starten och det ledde till att jag fick håll och inte orkade springa mer. Men om jag hade valt att ta det lite lungnare vid starten så hade jag haft mer kraft och årk till slutet.
Jag tyckte det var jobbigt att springa eftersom dels för att jag inte hittade så jag var tvungen att stana till och kolla så jag var rätt. Men det var även jobbigt för jag hade precis ätit en stor portion lunch innan och hann inte smälta maten.

Detta ledde till att jag inte orkade springa med och i stort sett gav upp den sista biten.

Mitt mål till arbetets slut ska vara att försöka få ner min tid till 19 minuter, jag kan klara detta genom att inte sluta springa och alltid försöka lite till. Jag ska även testa att ha musik nästa gång för jag jobbar oftast bättre med musik, man känner sig peppad tycker jag.

1 kommentar:

  1. Rebecka jag tycker att du valt ett ganska lagom mål för din runda. Du har också funderat över varför det var så jobbigt denna gång, bra. Vilken metod ska du ha för att förbättra din kondition, skolgympa bara eller träna själv på fritiden?
    Glöm inte att skriva träningsdagbok!/ylva

    SvaraRadera