Etiketter

bild (1) engelska (34) HKK (3) Idrott (7) Laboration (18) Lära att Lära (2) läslogg (2) Matte (6) No (27) portfolio (6) Robotar (5) SO (7) svenska (27) tyska (31)

fredag 19 oktober 2012

läslogg 2

Detta Kapittelt började med att Sherlock Holmes och Dr.Watson var och kollade på en lägenhet, de var mycket nöjda med lägenheten och flyttade in. Dr.Watson tyckte inte alls det var svårt att leva med Sherlock. Han hade sin vanor och var mest för sig själv.

I detta kapittelt har Dr.Watson tagit reda på fakta om Sherlock Holmes, hur han är som person, vad han är bra på osv.  Han hade blivit allt mer nyfiken på Sherlock. Dr.Watson har gjort upp en lista på Sherlocks starka och svaga sidor. Han skulle komma på ett yrke som förenade alla dessa färdigheterna. Han gav upp. Dr.Watson har också märkt den senaste tiden att det har börjat komma hem massa olika människor till deras lägenhet. Sherlock säger att det är hans ''klienter'' och ber att få pratat ensam med dem.

Jag tycker boken börjar bli mer och mer intressant. Det är kul att få reda på hur Sherlock Holmes är som person. Han är ganska annorlunda. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar