Etiketter

bild (1) engelska (34) HKK (3) Idrott (7) Laboration (18) Lära att Lära (2) läslogg (2) Matte (6) No (27) portfolio (6) Robotar (5) SO (7) svenska (27) tyska (31)

söndag 7 oktober 2012

Träningsdagbok 7/10

Idag testade jag på ett pass som heter ''Intervall/flex''. Det är ett tufft pass som kombinerar  kondition, styrka och rörlighet

Under första hälften av passet tränar man sin kondition och styrka i ett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet.
Intervalldelen har högintensiv karaktär och växlar hela tiden mellan övningar för styrka och kondition. I flexdelen tränar du din funktionella rörlighet i ett dynamiskt och din rörlighet. De muskler du tröttat ut i intervallavsnittet sträcks ut och blir rörliga, smidiga och avslappnade. I flexdelen är man barfota för att kunna sträcka ut ordentligt för att kunna ha full kontroll och kontakt med underlaget.
I detta passet tränar man många av kroppens muskler i olika övningar i tact till musiken. Det är ett väldigt jobbigt pass efter som det är ett intensivt pass. Eftersom man är en stor grupp så blir man peppad och orkar göra mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar